INGYENES AUTÓDIAGNOSZTIKAI ONLINE TANFOLYAM

Íratkozz fel most a gépkocsikban alkalmazott CAN-BUSZ hálózatok oktatóanyag sorozatomra!

Ma még ingyenes!

A ingyenes oktatóanyag letöltéséhez töltsd ki az alábbi űrlapot

FELIRATKOZÁSI ŰRLAP:

Hogyan szólíthatlak: *

 
Email címed: *
 
Foglalkozásod: *
 
Ha az általam forgalmazott műszerrel kapcsolatos kérdésed van, és nem találtad rá a választ a honlapomon, akkor nagyon szívesen segítek neked.

Általunk forgalmazott műszerrel kapcsolatos kérdéseid telefonon is felteheted:

Bárdi Zoltán

Telefonszám:

Műszer forgalmazása határozatlan ideig megszünt.

 

Email:

info kukac hibakodolvaso pont hu
 

Röviden néhány szót magamról:

Engem Bárdi Zoltánnak hívnak, 35 éves vagyok, Zsámbokon lakom (Budapestől 45 km). Autószerelő pályafutásomat valamivel több mint 15 évvel ezelőtt kezdtem. Már szakmunkás tanuló koromban rájöttem, hogy nekem sosem elég, ha azt mondják a tanárok "Pl: ez a befecskendező rendszer így meg így működik, ezek a jellemzői és kész..." Folyamatosan feltettem a "Miért? " kérdések sokaságát, állandóan tudni akartam mindennek a miértjét, és hogy mi áll a dolgok hátterében. Ezért úgy döntöttem, még több tudásra szeretnék szert tenni. Szakmunkás iskola után leérettségiztem és elhatároztam, hogy gépészmérnök leszek.

2005-ben sikeres államvizsga és diploma védés után beléptem a gépészmérnökök táborába. Fejlesztőmérnökként dolgoztam 2.5 évet, majd ráébredtem, hogy az én világom az ha saját lábamon állok. Ezért csináltam vállalkozást és sikeresen vezetem.

10 éve foglalkozom hibakódolvasókkal, ezen belül is inkább Opel gyártóspecifikus műszerre specializálódtam.

Az általam forgalmazott, Opel hibakódolvasó programot  ~15 évvel ezelőtt kezdte el kifejleszteni egy örményországi mérnök. Mára oda nőtte ki magát, hogy jónéhány mérnök folyamatosan fejleszti és a hardware gyártásába oroszországi partnerek is kapcsolódtak. A sikeres munka eredményeképpen elmondható, hogy Európában a legkedveltebb és piacvezető számítógép alapú Opel hibakódolvasó több mint 3000 elégedett felhasználóval . Jelenleg már 15 országban forgalmazzák. Magyarországi kizárólagos forgalmazás az én privilégiumom közé tartozik.

Röviden ennyit szerettem volna bemutatkozásként leírni, de ha bármi kérdésed van akkor nagyon szívesen állok rendelkezésedre a honlapomon található telefonszámon, vagy email címen.

 

Sikeres és igazán szakszerű autójavítást kívánva:

Bárdi Zoltán
2023-03-28

RÓLUNK MONDTÁK

Zoltán ez egyszerűen tökéletes! Lényegre törő és a hülye embereknek is érthető nyelven írtad le az oktató anyagot ! Gratula!!

P. Milán

Íratkozz fel te is ingyenes online autódiagnosztikai tanfolyamomra.

Feliratkozom most>>

Remek feldolgozás, egyszerű, közérthető szövegezés, jó ábrák!
Egyszóval, príma!

P.Gyula
Íratkozz fel te is ingyenes online autódiagnosztikai tanfolyamomra.

Feliratkozom most>>

Tiszteletem Zoltán! Leckéire csak azt tudom mondani,hogy köszönöm szépen a fáradozását szerintem tökéletesen össze van állítva,részletes és tanulható könnyedén.

B.Tamás

Íratkozz fel te is ingyenes online autódiagnosztikai tanfolyamomra.

Feliratkozom most>>

Tiszteletem Zoltán! Rendkívül hasznos, jól használható, gyakorlati információkat kaptam.
Köszönöm !

K. Gábor

Íratkozz fel te is ingyenes online autódiagnosztikai tanfolyamomra.

Feliratkozom most>>

Nagyon őszinte vélemény !
nagyon jó ,nagyon érthető , sokat segít még a lajikusoknak is a dolog lényegének megértéséhez !

www.fordok.hu Üdv: Attila

Íratkozz fel te is ingyenes online autódiagnosztikai tanfolyamomra.

Feliratkozom most>>

 

C Copyright 2009 Autodiagnosztika | Designed by Autodiagnosztika

Ezen weboldalon feltüntetett opel diagnosztikai programcsomagra (minden nyelvre) kizárólagos forgalmazási joggal rendelkezünk Magyarországon. A Magyar kizárólagos forgalmazó írásos engedélye nélkül ennek a programnak és/vagy hozzá tartozó hardwarenek Magyarországi árusítása TILOS ! Ennek figyelmen kívül hagyása azonnali elkerülhetetlen jogi következményeket von maga után, mely jogi lépéseket a magyarországi kizárólagos forgalmazó haladéktalanul és mindenféle előzetes figyelmeztetés NÉLKÜL megtesz, minden a fentieket megszegő akár magán személy, akár cég ellen.